Ljubezenski kalkulator

Bolj za hec kot za res lahko preizkusite naš ljubezenski kalkulator, ki naj bi izračunal ujemanje vašega imena in imena vaše simpatije oz. ljubljene osebe. Ljubezenski kalkulator je orodje, ki ga je na internetu mogoče dobiti že vrsto let, saj so si ga izmislili že dolgo časa nazaj. Za tiste malo bolj vraževerne smo se odločili, da ga naložimo tudi na našo spletno stran, ki je namenjena pridobivanju mnenj uporabnikov spletnih portalov kot je recimo Ona on, nasvetov za zmenke itd.

ljubezenski kalkulator[calculatornet_love_calculator]

Naš ljubezenski kalkulator deluje tako, da vanj vpišete svoje ime in ime ljubljene osebe za katero bi radi preverili, koliko možnosti imata, da vajina ljubezenska zveza postane resnična. Seveda se moramo zavedati, da gre predvsem za simboličen izračun, ki lahko nekomu polepša dan to je pa tudi vse. Pa vseeno pustimo tistim malo bolj vraževernim, da se prepustijo svoji domišljiji in ljubezenski kalkulator bolj resno pogledajo. Tudi na portalih kot je recimo Ona on je potrebno malo vraževerja in zaupanja, da lahko spoznamo osebo, ki jo že tako dolgo iščemo.

Veliko ljudi se sprašuje, kako ljubezenski kalkulator sploh deluje, saj je res malo čudno, da vpišemo dve imeni in dobimo izračun. Seveda kalkulator deluje na podlagi vpisanih znakov oz. črk, ki jih potem po določeni formuli preračuna tako, da dobimo nek rezultat. To pomeni, da obstajajo imena, za katera obstaja višji procent ujemanja in seveda imena, za katera je procent ujemanja precej nizek. Resnično upamo, da se prav nihče od vas, sploh pa tiste osebe, katerih izračun ne bo takšen, kot bi si morda želeli, preveč obremenjeval s tem, saj gre le za “igrico”, ki nima nobene dejanske podlage, da bi lahko napovedala točne rezultate, ki konec koncev sploh ne obstajajo. Ljubezenski kalkulator nam ne sme vzeti upanja, da se bomo z določeno osebo tako ali drugače povezali, zato tudi v primeru slabega rezultata kar pogumno pristopite k osebi, ki bi ji radi izkazali vaša čustva. Ljubezenski kalkulator lahko uporabite tudi večkrat.